Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ING Bank Romania aduce Apple Pay, în a doua jumătate a acestui an

www.ziuaconstanta.ro
ING Bank

În a doua parte a acestui an, ING Bank Romania, a șasea bancă din România în funcție de active, va aduce Apple Pay, au anunțat miercuri reprezentanții băncii. ING oferă deja un portofel electronic pentru telefoanele cu sistem Android potrivit mediafax.

ING Pay, disponibil pentru telefoanele cu sistem Android, a avut în România cea mai rapidă rată de adopție și cel mai mare grad de utilizare dintre toate cele peste 40 de țările din cadrul grupului ING.

De când a fost lansat, în iulie anul trecut, deja 70.000 de utilizatori au făcut aproximativ 3 milioane de tranzacții, acoperind aproape 4% din totalul tranzacțiilor la POS făcute de cardurile ING.

Luni, Apple a lansat, pe lângă un nou serviciu de televiziune de tip streaming și un serviciu de jocuri online, un card de credit, Apple Card, care va fi atât un card virtual - pe iPhone, cât și unul fizic, serviciul fiind furnizat împreună cu Goldman Sachs Group și Mastercard. Versiunea fizică este din titan, gravat cu laser, urmând să fie lansat în Statele Unite în această vară.

Apple Card include facilitatea de a afișa compact cheltuielile pe mai multe dispozitive electronice și oferă o facilitate de daily cash back. Cardul de credit nu va avea taxe de întârziere, taxe anuale sau taxe internaționale, a precizat Jennifer Bailey, vicepreședintele Apple Pay. Tim Cook, CEO-ul companiei, a precizat că Apple Pay va fi disponibil în mai mult de 40 de țări, până la sfârșitul acestui an.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.