Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ingeniozitatea unui român s-a dovedit a fi fără limite. Cum a primit bărbatul plimbări cu elicopterul de mii de euro și mese gratis

jurnaluldebuzau.ro
politie masina

Alexandru Rareş, un român de 33 de ani, a fost condamnat la 9 luni de închisoare pentru fraudă şi înşelăciune, după ce s-a prefăcut că este fiul unui om de afaceri şi a primit mai multe servicii luxoase pe gratis.

Bărbatul se prefăcuse a fi broker financiar și fiul unui om de afaceri bogat din domeniul petrolier, profitând de cine într-un restaurant renumit din Valtellina și de călătorii cu elicopterul, fără să plătească vreodată vreun ban.

Alexandru Rareş Vari, un român de 33 de ani, rezident în Grosseto, a fost condamnat de instanţa din Sondrio la 9 luni de închisoare şi la plata unei amenzi de 350 de euro pentru fraudă, relatează Rai News, citat de observatornews.ro.

A reuşit să păcălească două firme din Valtellina, în fața cărora bărbatul se prefăcuse drept o persoană cu resurse financiare mari și prietenii importante, primind mese de aproape 3 mii de euro și plimbări cu elicoptere de peste 10 mii de euro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.