Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ingrid Hohr, aleasă preşedinte al filialei PMP Sibiu

pmponline.ro
PMP sigla

Fostul preşedinte interimar al PMP Sibiu, Ingrid Hohr, a fost aleasă sâmbătă, cu unanimitate de voturi din cele validate, preşedinte al filialei judeţene a partidului.

Citeşte şi: Fostul şef al CSM îl DESFIINŢEAZĂ pe ministrul Justiţiei, după acuzaţiile privind publicarea unui document SECRET: 'Se încalcă regulile de bun simţ juridic...'

În discursul susţinut, Ingrid Hohr a spus că obiectivul formaţiunii politice este o implicare mai mare în administraţia locală.

"Dacă unul dintre noi scârţâie, scârţâie toată maşinăria. (...) Aşa sinceri cum vă cunosc eu pe dumneavoastră, şi cu sinceritatea cu care vin şi eu către dumneavoastră, cred că vom reuşi. (...) Ţelul meu, (...) la alegerile din 2020 vreau ca pe plan local la Sibiu să fim implicaţi în administraţia locală a municipiului, în mod special, pentru că în general pe rural stăm destul de bine (...) să ne cunoască şi municipiul Sibiu, să intrăm în administraţie, să avem un cuvânt de spus", a arătat ea, adăugând că PMP Sibiu numără în prezent 600 de membri.

Ingrid Hohr a fost singura candidată la conducerea PMP Sibiu, iar în ultimele şapte luni a fost preşedinte interimar, scrie AGERPRES.

Din noua conducere a formaţiunii politice nu face parte fosta preşedintă, Diana Popa, fondatoarea filialei. Ea nu a fost prezentă la alegerile de sâmbătă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.