Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ingrid Mocanu a LUAT FOC după scrisoarea judecătoarei care semnaliează ABUZURI: 'Problema este generală'

www.antena3.ro
Ingrid Mocanu ANRP

Avocata Ingrid Mocanu a reacționat la scrisoarea deschisă a judecătoarei Ruxandra Popescu, care vorbește despre abuzurile comise de o serie de procurori DNA asupra judecătorilor.

Citește și: Zi de FOC în Parlamentul European - Calculele arată că Ursula von der Leyen NU are destule voturi ca să preia șefia Comisiei Europene

"Sigur că este tulburătoare scrisoarea doamnei judecător. Și situația prin care a trecut. A avut însă... noroc. Noroc pe care nu îl au toți cei aflați în situația dumneaei, care înfundă pușcăriile pe capete. Fix pe un denunț și fix pe modalitatea de interpretare a legii. Căci nu este mai vinovat un funcționar de abuz în serviciu pentru că așa a înțeles el să aplice legea decât un judecător care a înțeles să o interpreteze într-un anumit mod. Că judecătorul nu e mai cu moț, Problema este generală: nu există abuz în serviciu pe modalitatea de interpretare a legii. Că așa cum știm: ”doi juriști, trei păreri”. Atât voiam să mai spun despre judecători: nici măcar după ce sunt achitați pe invenții, nu se pot imagina egali în drepturi cu restul lumii", scrie Ingrid Mocanu pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.