Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ingrid Mocanu, despre SCHIMBAREA la față a PSD: 'Au scuipat în față alegătorii PSD, vor electoratul hastag'

captura România TV
Ingrid Mocanu

Avocata Ingrid Mocanu desființează schimbările anunțate de PSD în strategia partidului. Mocanu susține că PSD a scuipat electoratul său, alegând #rezist.

Citește și: ULTIMĂ ORĂ - O mașină a LUAT FOC în mers, în Capitală

"Deci PSD - ul lui Dăncilă și Oprișan (care a scăpat de pușcărie pentru că i s-a strămutat dosarul în Ardeal și pentru că niște experți au avut curajul nebun de a-și face treaba, cu riscul libertății lor) susțin că mesajul potrivit pentru PSD ar fi ”trăiască secu” și ”trăiască haștagul”.

Adică milioanele de alegători ai lor de duminică (23% sunt multe milioane) au fost scuipați în față, căci ei cică vor electoratul haștag... pentru care au și guvernat timp de 2 ani jumate.

Adică nu impotența lor politică, nu prostia agramată a Vioricăi și ticăloșia lui Tu-Dorel ori lașitatea lui Tăriceanu au determinat eșecul lor, ci Dragnia și lipsa de colaborare cu Secu.

Procentul PSD cu aceste mesaje este procentul lui Ponta, de 6%, deci e bine: până la tura viitoare nu mai trec pragul electoral.

Este nevoie urgentă de o alternativă de partid suveranistă, patriotică, căruia să îi pese de cetățean în mod real, nu de răzbunări, putere și furăciuni bazate pe protecție.

Cam asta transmit acum liderii PSD: cine nu sare ia condamnare... sărim și noi în barca statului de drepți și putem fura liniștiți...

PS - trai nineacă, pe banii babachii", a c

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.