Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ingrid Mocanu îl bagă în CORZI pe Andrei Caramitru: 'Toți cei care își văd numele scris de Grijanie pe hârtia lui igienică să meargă liniștiți la pușcărie'

captura România TV
Ingrid Mocanu

Avocata Ingrid Mocanu lansează un atac dur la adresa fostului consilier la liderului USR Dan Barna, Andrei Carmitru, care ieri a avut o ieșire nervoasă după modificarea codurilor penale. Ulterior, Barna a anunțat că el și Caramitru au decis să încheie colaborarea.

"Da, stați linistiți la locurile voastre! Tăriceanu negociază cu Andrei Grijania Caramitru ce modificări sa fie facute la legile țării ca să ”nu mai fie abuzuri”, cum zice el.

Citește și: Motivare SURPRIZĂ a CCR pe inițiativa 'Fără Penali' - Candidaturile 'penalilor' NU vor putea fi blocate în totalitate

Au decis ce va conține Art. 1 din noul #codpenal: ”Toți cei care își văd numele scris de Grijanie pe hârtia lui igienică să meargă liniștiți la pușcărie, fără violență”. Garanția legală a respectării drepturilor tuturor a fost oferită de nenea ăla care doarme cu art. 16 din Constituție sub cap (nimeni nu e mai presus de lege) care la el înseamnă: nici copilul, nici calculatorul... pot să crape liniștiți amândoi. A promis omul: nimeni nu va fi lovit (cu pumnul în plex) și nici lanțuri la picioare nu se vor pune nimănui (doar celor guralivi).

Pentru art. 2 au stabilit să se vadă la anul pe vremea asta.

PS - Nu, nu vă grăbiți... în anul 123.259 se rezolvă tot... pe cale naturală", scrie Ingrid Mocanu pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.