Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ingrid Mocanu îl ia la rost pe ministrul Justiției: 'Mai gândiți mult, nea Tudorică?'

captura România TV
Ingrid Mocanu

Avocata Ingrid Mocanu, fost director în Ministerul Justiției, îl sancționează pe Tudorel Toader după ce ordonanța de urgență privind legile justiției nu a mai ajuns la CSM, așa cum declarase în repetate rânduri ministrul Justiției.

Cum a devenit Dragnea inamicul numărul 1 pentru americani: Promisiuni încălcate pe legea offshore (surse)

„Jos labele de pe legile justiției! 
Așa cum am spus, Iohannis s-a smiorcăit puțin și a promulgat și a doua lege a justiției, Legea nr. 317. Numirile și revocările fără Klauss și separarea carierelor pot acum să intre în vigoare. Procurorii nu sunt deasupra judecătorilor și nu au de ce să decidă carierele lor! 
Tudorel a fost repede temperat de Dragnea, euforia sa de modificare prin OUG a legilor pe care cu greu le-am obținut, fiind deocamdată amânată. Nu știm pentru cât timp, dar cert este că azi nu a trimis OUG - ul la avizat la CSM, cum se lăuda el ca un tefelist de seamă aseară. 
Când eu am spus că e groasă, că vrea să scadă din ce am obținut prin modificări, și așa foarte slabe, voi nu, batman, batman! 
Cu pensia anticipată poate să revină... oricum, au cerut-o asociațiile și CSM. Iar cei care sunt la ordin ar fi stat acolo lipiți de scaune și tot cei zdraveni la biluță ar fi plecat la pensie. Și, cu cât mai tineri, magistrații par cu atât mai ”defecți”. Devine tot mai clar că trebuie o reformă din rădăcină, nu spoieli de acest gen... și nu cu un ministru de o asemenea factură... cu viteze pe loc și deloc. 
Deocamdată, să păstrăm ce am obținut de la Parlament. 
Încercăm acum să facem ceva cu nevinovații din pușcării? Mai gândiți mult, nea Tudorică?”, scrie Ingrid Mocanu, pe Facebook.

Joi, Klaus Iohannis a semnat decretul privind promulgarea Legii pentru modificarea şi completarea Legii 317/2004 privind Consiliul Superior al Magistraturii, însă şeful statului a reiterat faptul că nu susţine modificările aduse acestei legi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.