Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ingrid Mocanu nu-l vede bine pe Dragnea: 'După condamnarea definitivă va fi cel mai nervos. La Rahova sau Jilava se va lamenta mult'

www.antena3.ro
Ingrid Mocanu ANRP

Ingrid Mocanu, fost director în Ministerul Justiției, comentează dur decizia lui Augustin Lazăr de a o delega pe Laura Codruţa Kovesi, revocată luni din funcţia de procuror-şef al DNA, pe un post de procuror la Serviciul de îndrumare şi control al Parchetului Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie.

„S-a delegat in familie la PICCJ Slujirea. Dar judecatorii? De ce nu pot si ei sa fie delegati la ICCJ de la Tribunal? Pentru ca nu sunt atat de smecheri. Procurorii si-au batut joc atat de tare de judecatori cu legile astea prin care s-au facut bastani, de cred ca nici pe politicieni nu i-au luat atat de tare de prosti”, spune Mocanu, pe Facebook.

Augustin Lazăr o expune public pe Kovesi: prima ieșire, după ziua revocării

Mocanu comentează și declarația lui Dragnea în care acesta a afirmat că Raluca Turcan i-ar fi spus preşedintelui să îi aranjeze condamnarea în dosarul angajărilor fictive.

„Si sa nu uit: Dragnea a bagat de-alea de cohones... Foarte tare! Deci stie... dar nu prea vrea. Doar ca pe el il cam tin vreo 3-4 zile astea. Ele revin dupa fiecare noua "paradeala". Dupa condamnarea definitiva va fi cel mai nervos... La Rahova sau la Jilava se va lamenta mult... Mai ales ca pe acolo si "coruptii" aia sunt fix ca el: probe ioc, paradeala cat cuprinde.
PS - sa mai radem nitel de oil - isti, deontologi si opozitie, care au ramas fara mormanel”, scrie Mocanu, pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.