Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ingrid Mocanu o IRONIZEAZĂ pe Cristina Tarcea: 'Negându-și propria evoluție, uită atât de lesne și de politic au ajuns supremi'

captura România TV
Ingrid Mocanu

Avocata Ingrid Mocanu o ironizează pe șef Înaltei Curți de Casație și Justiție, Cristina Tarcea, după discursul privind impostura susținut la bilanțul Ministerului Public.

"În lupta pentru dreptatea sa, grăbită probabil să înșface și paltonul Constituției, din noaptea întâlnirilor absconse, Doamna ne luminează cu viziunea proprie asupra reformei. Ne spune chiar că nu li s-ar cuveni poziții celor ce nu urmează regulile. Cât adevăr! Cum oare să privim reforma rostită din gura celor ce, negându-și propria evoluție, uită atât de lesne și de politic au ajuns supremi dintr-un simplu pretoriu de tribunal.

Citește și: Victor Ponta anunță BREAKING NEWS: 'Ponta îl laudă pe Dragnea: Da, chiar îl laud!'

Din coșmarul devenit cotidian ne este descris și acela ce nu privește drept în ochi pe cel călcat în picioare. Dar nu ni se arată că, pentru dreptatea lor, torționarii de tip nou, cunoscuți deja generic ca „portocali”, au falsificat probe, rapoarte, au dublat și triplat martori, au amenințat deopotrivă avocați, magistrați și părți ori și-au împins dosarele instrumentate de ei pe bază de liste cu „ținte” pe culoarele paradelilor. Spre deosebire de însăși Slujirea ce avea plăcerea bolnavă de a-și privire încătușatele victime urcând treptele Golgotelor lor, reformatorii de tip nou par a fi, în visul Doamnei, privitori doar spre buzunarul ori beneficiul propriu", scrie Ingrid Mocanu într-un editorial pentru EVZ.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.