Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ingrid Mocanu reacționează violent: 'Dragnea chiar e singurul nevinovat care își merită soarta'

captura România TV
Ingrid Mocanu

Avocata Ingrid Mocanu, fost director în Ministerul Justiției, reacționează dur după ce în spațiul public au apărut mai multe voci care susțin că liderul PSD, Liviu Dragnea, a fost condamnat pe nedrept pentru a doua oară.

„Mare văicăreală și frăsuială generală: Dragnea a fost condamnat pe nedrept ... a doua oară! Hai, dă-mă dreak! Parcă numai la el ar fi așa. Eu vă povestesc de ani de zile că TOATE dosarele DNA sunt așa, și nu doar cele ale oamenilor politici, ci și ale oamenilor obișnuiți, fără miză politică.

Mobilizare fără precedent - Anunțul Jandarmeriei cu privire la Summitul Inițiativei celor Trei Mări, găzduit de Iohannis

Vă spuneam la un moment dat că, din ce am văzut eu, apreciez că 90% din dosarele DNA sunt niște mizerii. Mă tot gândesc dacă o fi corect: încă nu am văzut NICIUN dosar ”normal” al DNA... dar poate cei care au probe în dosare nu vin să se plângă, ca restul, la mine... deși am văzut foarte multe.
Așadar, terminați cu prosteala și cu plânsul de mila lui Dragnea: la toți e la fel, doar că alții nu au puterea să facă nimic să schimbe situația din justiție.
Zac oameni nenorociți de acești demoni prin pușcării cu ani grei de executat și noi plângem că Dragnea era nevinovat.
Dragnea chiar e singurul nevinovat care își merită soarta!”, este comentariul acid al lui Ingrid Mocanu, publicat pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.