Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ingrid Mocanu s-a dezlănțuit după dezvăluirile lui Tudorel Toader: 'Un individ parvenit, care nu și-a luat în viața lui vreun post sau vreun titlu prin concurs'

www.antena3.ro
Ingrid Mocanu ANRP

Avocata Ingrid Mocanu a reacționat dur după dezvăluirile fostului ministru al Justiției, Tudorel Toader, care a susținut că proiectul de OUG pentru amnistie mascată nu a fost elaborat la Ministerul Justiției, ci „în alte centre de reflecție”, iar programul de guvernare și dorința introducerii unor prevederi mai favorabile nu pot justifica adoptarea OUG.

VEZI și: Tudorel Toader îl bagă pe Liviu Dragnea în corzi: a început seria DEZVĂLUIRILOR despre OUG pe coduri

„Hai că denunță Tu-Dorel Aburel falsitatea Pesedeilor de prin coduri. Dacă mai aud vreun pupinc-tudorist pe aici, după ce eu dezvăluiam fața securistică a lui de muuultă vreme, îl blochez instant 
Cum era cu ”marele om”, ”marele profesor”, bre, electorat PSD? E bine că se găinățează în capul vostru în plină campanie? Ba poate îl și vedeți mâine - poimâine pe la PLUȘ sau Pontuș prin partide, ca mare deontologo-securist. 
Un individ parvenit, care nu și-a luat în viața lui vreun post sau vreun titlu prin concurs, cu o ”gargară” de neimaginat, care acum nu știe ce dosuri securistice să mai pupe că doar - doar o mai prinde și el o sinecură cât de mică... că de funcții pe merit nici gând. Cam de atât e capabil: să scuipe acolo unde a pupat deunezi, să împroaște cu noroi oamenii care l-au făcut mare ”șmecher”, și care i-au băgat ”robe prin dulapuri”, cum îi place lui să se laude. E bine, bre, Tăricene?
Nerușinare și tupeu, măi Nea Dragnea, asta primești de la toți cei pe care i-ai cocoțat prin funcții! Nu te întrebi și tu la un moment dat: oi sta bine la calitatea ”selectat oameni în funcții”? Nu crezi că ar trebui să mai cauți și matale niște oameni cu creier și cu caracter? Că de țuțări care scuipă unde au pupat e plină țara asta: iote un exemplar!”, scrie Mocanu pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.