Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ingrid Mocanu s-a dezlănțuit după scrisoarea trimisă lui Toader. Mutare fără precedent în scandalul de la vârful justiției: 'Rog toți clienții mei...'

www.antena3.ro
Ingrid Mocanu ANRP

Avocata Ingrid Mocanu, fost director în Ministerul Justiției, a reacționat joi seară după ce aproximativ de 200 de magistrați i-au trimis o scrisoare ministrului justiției, Tudorel Toader, în care își exprimă susținerea față de procurorul general, Augustin Lazăr, ca urmare a declanșării procedurilor de evaluare ale șefului Parchetului General.

Doi giganți mondiali au semnat un acord cu o valoarea URIAȘĂ: 7,15 miliarde de dolari plătiți pentru colaborare

„Rog toți clienții mei (și ai tuturor avocaților) să verifice dacă judecătorul/procurorul lor se află pe lista semnatarilor, pentru a putea începe (eu și colegii mei) procedurile judiciare: recuzări, sesizări disciplinare, plângeri, și alte chestii care reprezintă ”exercitare abuzivă” a drepturilor noastre. Numai și pentru această mizerie merită să fie dat afară ... în stradă, nu din marea și inutila sa funcție!

Auditorii de justiție trebuie dați afară de urgență... Doamna Rotaru, puțină acțiune nu v-ar strica... știm că sunteți un judecător obiectiv!
PS - când se văd puși să dea explicații, dau din colț în colț toți, ca șobolanii... că tot e la modă”, scrie Mocanu pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.