Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ingrid Mocanu s-a DEZLĂNȚUIT la adresa Anei Birchall: 'O duduie aflată în luptă totală pentru îngenuncherea justiției'

captura România TV
Ingrid Mocanu

Avocata Ingrid Mocanu a izbucnit la adresa ministrului Justiției, Ana Bircahll, după ce aceasta a declarat că funcționarea Secției pentru Investigarea Infracțiunilor din Justiție nu se justifică, cel puțin nu după normele actuale. Mocanu susține că atacul lui Birchall la SIIJ arată că deja Klaus Iohannis și-a realizat, parțial, visul de a avea propriul guvern.

"Klaus a început să aibă Guvernul LUI... ministrul justiției îl are deja. O duduie aflată în luptă totală pentru îngenuncherea justiției, demisă de cea care are competența legală să o facă, menținută prin refuzul lui Iohannis de a o demite și prin lipsa ei de bun simț de a se agăța de funcții cu orice preț.

Citește și:  INCREDIBIL Dincă le-a mărturisit colegilor din arest că rămășițele din pădurea din Caracal nu aparțin Luizei

Lui Klaus nu îi trebuie din Guvern decât ministrul justiției, cel care îi servește ce vrea el pe funcții și ca măsuri, în scopul de a controla total justiția, restul sunt carne de tun, buni să îi calce el în picioare... are așadar mecanismul perfect de a câștiga tot.

Azi, Birchall a votat cot la cot cu haștagienii cesemei pentru ca Adina Florea să nu fie învestită ... după ce a susținut la ușa CSM că va desființa secția. Individa se visează prim-ministreasă sigur-sigur... își zice în sinea ei despre Veorica: ”proasta asta a ajuns prim ministreasă, iar eu, așa deșteaptă, nu pot?”.

PS - nu mă pot opri din mirarea determinată de uriașul număr de idioți de care dispune PSD pentru a-i cocoța în funcții din ce în ce mai înalte :)

PPS - mulțumim Dragnea, care ne-ai livrat-o pe Ana, în aceeași notă a șobolănelilor personale.

#DragneaecondamnatdeDragnea", scrie Ingrid Mocanu pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.