Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ingrid Mocanu uimește: 'Dragnea a demonstrat că este un adevărat român'. Mesaj pentru șeful SPP

www.antena3.ro
Ingrid Mocanu ANRP

Ingrid Mocanu, fost director în Ministerul Justiției, salută decizia Camerei Deputaților care a adoptat Legea offshore pentru exploatarea gazelor naturale din Marea Neagră. „Dragnea a demonstrat că este un adevărat român”, spune Mocanu, într-o postare pe Facebook, adăugând că modificările efectuate în Camera Deputaţilor la legea exploatărilor offshore îi vor aduce statului 20 de miliarde de dolari.

Semnal sumbru pentru Guvern: Românii, foarte nemulţumiţi de principalele politici publice/ SONDAJ CURS

„Ce înseamnă să fii patriot și să aperi ”interesul național”? Să protejezi țara ta de încercările disperate ale unora sau altora de spolieri ale resurselor tale. O mână de oameni (mai puțin decât degetele de la o mână) ne-am luptat pe la toate posturile TV (cele de bună credință: A3, RTv, B1TV) să conștientizăm parlamentarii majorității să nu ne dea gratis gazele unor străini. Am salvat astfel 20 de miliarde de euro, care vor veni în România. 20 DE MILIARDE! 
Azi, Dragnea a demonstrat că este un adevărat român (și știți că până acum l-am criticat mereu) și a impus în Cameră o formă a legii pentru exploatarea gazelor din Marea Neagră extrem de avantajoasă pentru Statul Român, care va avea de câștigat de pe urma bogățiilor sale, nu le va da gratis unora care, pe bază de trafic de influență credeau că ne vor fura resursele.
Felicitări pentru numărul infinit de mic de oameni care, prin forța argumentelor, au reușit să aducă în atenția publică problema furtului gazelor noastre!
Felicitări jurnaliștilor care nu s-au lăsat cumpărați de sumele uriașe de bani puse în joc!
Felicitări Dragnea și deputaților PSD! 
#interesulnaționalînseamnăsăîțiaperițara!
#opozițiavatrebuisărestituiemormanul
PS - Domnule Pahonțu! Voi pleca din București săptămâna asta... pregătiți CRW - ul... și să îi faceți și RCA.... și întrebați-i pe băieți dacă pot să îmi care și mie niște bagaje că nu prea am loc 
PPS - serviciile noastre unde au fost când bogățiile țărișoarei urmau să fie furate de niște străini șmecheri? Păi știm: ne filau pe noi și îi protejau pe ei.”, scrie Ingrid Mocanu, pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.