Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Semnal sumbru pentru Guvern: Românii, foarte nemulţumiţi de principalele politici publice/ SONDAJ CURS

sondaj jos

Un studiu de tip Omnibus lansat recent de Centrul de Sociologie Urbană și Regională - CURS arată că peste 70% dintre români consideră că ţara se îndreaptă într-o direcţie greşită. Potrivit cercetării sociologice, românii sunt foarte mulţumiţi de principalele politici ale Guvernului.

Nu mai puţin de 72% dintre respondenţi consideră că România se îndreaptă într-o direcţie greşită. Doar 16% cred că România merge într-o direcţie bună. Faţă de sondajul de la începutul lunii mai, ambele valori au scăzut (74-20), însă a crescut puternic procentul celor indecişi, de la 6% la 12%.

content-image

Românii sunt cei mai mulţi de profesori (59%) şi medici (58%). În privinţa politicilor publice, situaţia nu arată deloc bine pentru Guvern. Doar 19% dintre români se declară mulţumiţi de politica guvernului în domeniul educaţiei, doar 10% aprobă modul în care se cheltuiesc banii de cîgtre Casa de Asigurări de Sănătate, 22% sunt mulţumiţi de economia României şi doar 6% sunt mulţumiţi de politica guvernului în domeniul sănătăţii.

content-image

VEZI AICI OPȚIUNEA ÎN CAZUL PARTIDELOR POLITICE

Studiul CURS de tip Omnibus a avut loc în perioada 23 iunie - 1 iulie, cu interviuri realizate la domiciliul celor intervievați. De asemenea, conform casetei tehnice, studiul s-a desfășurat pe un eșantion național de 1067 de persoane, având o eroare statistica de +/- 3% în la un nivel de încredere de 95%.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.