Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Inițiativă SURPRIZĂ a lui Liviu Dragnea: A propus ca Viorica Dăncilă să meargă în Parlament în ziua în care PE va vota rezoluția privind România

Inquam Photos / George Calin
viorica dancila

Liderul deputaților PNL, Raluca Turcan, a declarat, miercuri, la Parlament, că premierul Viorica Dăncilă, va veni în Parlament, la Ora prim-ministrului, pe 14 noiembrie, adăugând că data a fost aleasă,„în mod surpinzător”, de către liderul PSD, Liviu Dragnea, potrivit Mediafax.

„Astăzi, în unanimiatate, PNL a reușit aducerea în fața Parlamentului a premierului Viorica Vasilica Dăncilă în data de 14 noiembrie. Propunerea referitoare la dată a fost făcută, în mod surpinzător, de Liviu Dragnea. PNL a solicitat în scris de 10 ori. Data a ales-o Liviu Dragnea. Vom vedea care este scopul acestei deschideri pe care a manifestat-o la modul cel mai malițios cu putință”, a anunțat Raluca Turcan, la marți la Parlament.

Citeste si Proiectul legislativ pentru parteneriatul civil, depus la Parlament: Persoanele de același sex vor fi asimilate soților, însă nu vor putea adopta

Aceasta a subliniat că invitația PNL către premierul României de a veni în Parlament reprezintă o ocazie de a primi răspunsuri la mai multe întrebări cu impact pentru societate.

„Însă, pe fond, important este că vom avea ocazia să o întrebăm pe premierul României de ce a acceptat ca Guvernul României să fie luat pe persoană fizică, în subordine totală a lui Liviu Dragnea. De ce agenda guvernamentală în interes public este complet inexistentă, de ce bani europeni care ne sunt puși pe masă nu sunt absorbiți. România a ajuns rușinea UE.”, a completat Turcan.

Biroul Permanent al Camerei Deputaților a adoptat cererea grupului parlamentar al PNL de a o chema pe premierul Viorica Dăncilă, în data de 14 noiembrie, la „Ora Prim-ministrului”, a anunțat deputatul PSD, Georgian Pop.

Pe 14 noiembrie, Parlamentul European ar urma să voteze rezolutia privind România. Cu o zi inainte, pe 13 noiembrie, ar urma să fie prezentat raportul MCV.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.