Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Inițiatorul protestului #sîeu anunță că va dona metrul de autostradă construit simbolic - Avem o şansă unică să restartăm România acum

Mediafax
mandachi

Omul de afaceri Ştefan Mandachi, iniţiatorul protestului ”România vreau autostrăzi”, a declarat, vineri, la inaugurarea simbolica primului metru de autostradă din Moldova, construit simbolic din banii proprii, ca il va dona unui ONG.

Afaceristul spune că nu a trait niciodata un asemenea moment de solidaritate intre romani.

”Eu nu am trăit niciodată un asemenea moment de solidaritate între toţi românii, fie că fac parte dintr-un partid politic, fie că sunt doctori, avocaţi, fie că au orice altă profesie. Avem o şansă unică să restartăm România acum. Românii sunt pentru prima dată după 30 de ani uniţi. (…) Nu mă voi lecui, nu mă voi linişti, până când nu voi avea autostradă aici, la Suceava, în Bucovina. Nu îmi doresc, nu mi-am dorit şi nu specializat în politică, nu voi face politică, îmi voi duce drumul înainte, idealul meu este să am autostradă de şi nu ar trebui să fie un ideal, ar trebui să fie un lucru normal, decen”, a spus Ştefan Mandachi.

Citeste si Călin Popescu Tăriceanu spune cum va fi modificată OUG 114 - Se va renunţa la legarea taxei pe activele bancare de ROBOR. Prețul gazelor, plafonat

Liviu Dragnea a criticat actiunea, catalogând-o drept o ”o campanile de imagine”. Liderul PSD a sustinut ca ar fi fost mai bine daca afaceristul ar fi donat banii folositi pentru constructia metrului de autostrada unor copii aflati in centre de plasament.

Mai multe institutii de stat si private, politicieni, oameni de afaceri precum si persoane publice au anuntat ca sustin protestul. Klaus Iohannis si Calin Popescu Tariceanu au fost printre cei care au anuntat ca sustin miscarea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.