Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Înotătoarea suedeză Sarah Sjostrom va fi supusă unei intervenţii chirurgicale din cauza unei fracturi la cot

Primaria Sectorului 4
bazin inot simiolimpic

Înotătoarea suedeză Sarah Sjostrom, campioană olimpică la 100 m fluture şi deţinătoarea recordului mondial la 100 m liber (51sec71/100), a anunţat că va fi supusă unei intervenţii chirurgicale din cauza unei fracturi la cot, transmite AFP, potrivit Agerpres.

''Am alunecat pe gheaţă şi mi-am fracturat cotul când am căzut. Este evident un moment nepotrivit şi sunt devastată'', a scris campioana suedeză pe Instagram. Ea a căzut în timpul unei plimbări la Stockholm, la câteva ore după o sesiune de antrenament. Operaţia la cot este prevăzută luni.

Citește și: VIDEO | Clotilde Armand a descoperit că e greu să fii primar: 'Trebuie nu ştiu câte voturi pentru a face o mică investiţie'

Conform medicilor, recuperarea ar putea dura circa şase săptămâni.

''Sunt determinată şi motivată să revin mai puternică ca niciodată. Am văzut sportivi care au revenit mai puternici după accidentări şi ei sunt marea mea inspiraţie în prezent'', a adăugat Sjostrom, 27 ani, care deţine patru recorduri mondiale în bazinul olimpic la 50 şi 100 m liber, 50 şi 100 m fluture.

La Rio 2016, suedeza a câştigat trei medalii, aur la 100 m fluture, argint la 200 m liber şi bronz la 100 m liber. În palmaresul impresionant al scandinavei strălucesc opt medalii mondiale de aur, dintre care trei cucerite la Mondialele 2017 de la Budapesta (50 m liber, 50 şi 100 m fluture).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.