Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Înregistrare din ședința PNL: 'Cîrstoiu va fi ciuca de bătaie dacă nu clarifică foarte limpede toate problemele'

Inquam Photos / Octav Ganea
catalin cirstoiu

Fostul premier și lider PNL Theodor Stolojan a declarat într-o ședință de miercuri seară, conform unei înregistrări difuzată joi de Digi24, că medicul Cătălin Cîrstoiu, candidatul alianței PSD-PNL la funcția de primar general al Bucureștiului, va fi „ciuca de bătaie a întregii campanii electorale” dacă nu va clarifica rapid acuzațiile de incompatibilitate care i se aduc.

  • „E un fel de ciupercăraie de așa-zise clinici și genul ăsta de alte unități în care, pur și simplu, actele medicale care nu presupun cheltuieli mari sunt îndreptate spre aceste clinici private, iar actele medicale care presupun cheltuieli mari de sănătate sunt îndreptate spre spitalele de stat. Deci, după părerea mea, dacă domnul doctor nu iese zilele următoare să clarifice foarte limpede toate aceste probleme, va fi ciuca de bătăie a întregii campanii electorale și asta va fi concentrarea la nivelul întregii țări. Deja vedem ce se întâmplă cu faptul că el întârzie să-și clarifice aceste probleme. Și impactul va fi negativ nu numai pentru București”, a declarat Stolojan.

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat public, miercuri, că „nu putem merge mai departe” dacă medicul Cîrstoiu nu clarifică acuzațiile. Și liderul PNL, Nicolae Ciucă, l-a încurajat public pe Cîrstoiu să-și clarifice situația cât mai repede.

Medicul ortoped Cătălin Cîrstoiu, susținut de PSD și PNL în cursa pentru funcția de primar general al Capitalei, nu a dorit luni să clarifice suspiciunile de incompatibilitate care planează asupra sa, spunând că o va face în viitorul apropiat pentru că vrea să mai „adune niște informații”, după ce HotNews a scris că medicul, în timp ce era manager de spital și nu avea voie să lucreze în privat, ar fi acordat o consultație medicală la clinica Anemona Med, deținută de soția acestuia, și pentru care pacientul ar fi plătit 750 de lei.

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.