Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

AUDIO Înregistrarea cu un lider USR care poate dinamita alegerile pentru șefia USR-PLUS: 'O să stăm cu Cioloș și o să ne ducem dracu'! Asta vă zic'

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Dan Barna Dacian Cioloș Barna Cioloș

STIRIPESURSE.RO a intrat în posesia unor înregistrări cu mai mulți lideri ai USR, după primul tur al alegerilor interne din USR-PLUS pentru alegerea președintelui. Dacian Cioloș a fost până și el surprins când a văzut că a câștigat în fața lui Dan Barna. Însă, liderii USR sunt foc și pară pe propriii colegi, care au tras chiulul de la vot.

După înregistrarea cu Cristian Ghinea, STIRIPESURSE.RO vă prezintă o înregistrare cu Lucian Stanciu Viziteu, primarul Bacăului, într-o discuție cu alți lideri din USR, printre care și Dan Barna.

Citește și: AUDIO - Echipa Barna pregătește turul 2: 'Facem un call-center cu vedete'

”Colegi, eu nu înțeleg cum naiba au avut 50% mobilizare peste ai noștri. Ce ați făcut? Tot aud scuze, că mailul, că ăla... Nu se poate așa ceva! Vă regăsiți vreunul din partidul ăsta cu Cioloș președinte? Serios, acum. Trebuie un efort mult mai mare, dacă nu, 2 ani de zile, o să stăm cu Cioloș și o să ne ducem dracu'! Asta vă zic, Dane, scuză-mă, dar sunt foarte nervos.”, a spus Lucian Stanciu Viziteu, primarul Bacăului.

Copreşedinţii USR PLUS, Dacian Cioloş şi Dan Barna, merg în turul al doilea al alegerilor pentru şefia partidului. Dacian Cioloş a obţinut 15.111 voturi (46%), Dan Barna - 14.404 voturi (43,9%), iar Irineu Darău are 3.300 de voturi (10,1%).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.