Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Înscrierile pentru Festivalul de comedie 'Just for Fun' se vor încheia pe 30 septembrie

Facebook
Festival Fun

Înscrierile pentru Festivalul de comedie "Just for Fun", eveniment organizat de membrii comunităţii de comedie în beneficiul comunităţii, cu intenţia de a aduce o gamă largă de stiluri şi evenimente de comedie la Bucureşti, se vor încheia pe 30 septembrie, informează un comunicat transmis AGERPRES.

Apelul este deschis tuturor participanţilor care doresc să prezinte spectacole şi ateliere de improvizaţie şi stand-up comedy.

Participanţii care-şi vor înscrie spectacolele sau workshop-urile pe care le organizează şi care vor face parte din programul "Just For Fun" vor fi anunţaţi în octombrie. Înscrierile se fac online, prin formularul disponibil pe site-ul festivalului: https://justforfuncomedy.ro/fringe-registration/

"Pasiunea mea pentru comedie a început la facultate făcând stand-up şi a continuat până la improvizaţie şi actorie. Îmi place să mă distrez cu ceilalţi şi m-am gândit că cel mai bun mod de a face asta este să organizez o petrecere la fel de mare ca un festival, aşa că am făcut-o. Comunitatea comediei din România este relativ nouă, aşa că a fost o oportunitate pentru noi să facem ceea ce ne place şi să-i invităm pe toţi să ni se alăture. Este un festival conceput pentru toţi cei care doresc să participe, iar scopul este să se distreze, să cunoască oameni noi şi să se conecteze", a spus Don Cooper, director artistic al festivalului.

Festivalul de comedie "Just for Fun" va oferi, pe lângă ateliere de improvizaţie şi spectacole, şi ateliere de stand-up şi spectacole ale improvizatorilor şi comedianţilor locali şi internaţionali. Printre invitaţii străini se numără improvizatorii Charna Halpern, Rahel Otsa, Phil Lunn şi comedianţii Doug Stanhope şi Landry.

"Scopul nostru este de a umple golul lăsat de Improfest, care este în pauză în 2023, şi de a reuni comunitatea comediei din diferite forme, stiluri şi grupuri de comedie, pentru a stimula un sentiment de fraternitate şi colaborare atât la nivel naţional, cât şi internaţional", a declarat Andrei Bratu, producător executiv al festivalului "Just for Fun", fondator şi manager al Teatrului Improteca.

Spectacolele şi workshop-urile invitate vor avea loc în cadrul Improteca - în una din cele două locaţii, în funcţie de activitate : Str. Comanita nr.9 sau Str. Negustori nr. 25.

Organizat sub forma unui festival Fringe, evenimentul va avea loc în Bucureşti, în perioada 13 - 20 noiembrie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.