Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Înşelăciune cu pretinse locuri de muncă în Austria

Euractiv
Austria
Potrivit unui comunicat transmis, miercuri, AGERPRES, de către Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Alba, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Sebeş au identificat în 6 decembrie un bărbat de 48 de ani, din Câmpina, judeţul Prahova, ca persoană bănuită de săvârşirea unor fapte de înşelăciune ale căror victime au fost membrii a două familii din Sebeş.

"Din cercetări a rezultat că, în luna august a anului 2021, bărbatul, atribuindu-şi o calitate falsă de angajat al unei firme de recrutare a forţei de muncă, ar fi postat un anunţ, pe internet, potrivit căruia intermedia contracte de muncă la o fabrică din Austria. Acesta ar fi fost contactat de două familii din municipiul Sebeş, cărora le-ar fi pretins câte 300 de lei, reprezentând contravaloarea contractelor de mediere, bani care ar fi fost plătiţi prin virament", se menţionează în comunicat.

Ulterior, cele patru persoane din municipiul Sebeş s-ar fi deplasat la fabrica din Austria, pentru a începe munca, moment în care ar fi aflat că fabrica nu a avut nicio ofertă de muncă, iar ele au fost victima unei înşelăciuni.

Cercetările sunt continuate, în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale a bărbatului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.