Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

INSP anunță că 92% din românii MORȚI după infectarea cu COVID nu erau vaccinați - 94,5% aveau și alte boli

Twitter
sicrie italia decese

92,6 la sută din decesele raportate în săptămâna 27 septembrie - 3 octombrie au fost înregistrate la persoane nevaccinate, anunță Institutul Național de Sănătate Publică (INSP).

Potrivit raportului INSP, 92.6% din decesele înregistrate în săptămâna 27 septembrie - 3 octombrie au fost la persoane nevaccinate. De asemenea, în aceeași perioadă 73,7% din cazurile confirmate au fost înregistrate la persoane nevaccinate. Aproape o treime, respectiv 31,4%, din cazuri, au fost înregistrate în București, Timiș, Iași, Ilfov și Prahova, iar un sfert, respectiv 25,6%, din totalul deceselor au fost înregistrate în București, Timiș, Iași, Ilfov și Prahova.

Citește și: VIDEO Valeriu Gheorghiță anunță că românii de peste 80 de ani NU vor să se vaccineze: Este inacceptabil să avem peste 330 de decese

De la începutul pandemiei până în prezent, unul din 82 de cazuri a fost înregistrat la personal medical. Din totalul deceselor, 85,8% au fost la persoane peste 60 ani, iar 57,5% din decese au fost la bărbați. 94,4% din persoanele decedate aveau cel puțin o comorbiditate asociată.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.