Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Inspectoratul Școlar Județean Vrancea respinge acuzațiile PNL de implicare în campania electorală

portavoce

Evenimentul „Liniște, la Balada se citește!” este un proiect instituțional care și-a dorit în prima etapă să reunească elevii din clasele a XII-a deoarece sunt clase terminale.

Citește și: Aeroportul Internațional din Cluj a înregistrat pasagerul cu numărul un milion în 2019: 'Sărbătorirea a avut loc cu o zi mai devreme comparativ cu anul 2018'

Potrivit ISJ Vrancea, ideea a fost aceea de a-i face pe elevi să răsfoiască și să citească o carte.

„Nu a fost nimeni obligat să participe forțat la acest eveniment, toți directorii de colegii naționale, colegii tehnice și licee din județul Vrancea au acceptat acest lucru. A fost un proiect foarte bine primit și doar cine a dorit a fost prezent în sală, primind și un pachet cu două cărți: „Istoria ilustrată a românilor pentru tineri” și „501 locuri minunate”. Dedicația de pe una din cărți și semnătura domnului președinte al Consiliului Județean Vrancea, Marian Oprișan, nu este altceva decât o formă de prețuire și respect față de elevii din județul Vrancea, fără nici un fel de tentă politică. Dezaprobăm public cele afirmate de persoanele care apar în videoclip precum și cele afirmate de cei care încearcă să denatureze evenimentul cultural și îl transforme în instrument al luptei electorale. Ideea acestui eveniment s-a pus în discuție să fie desfășurat după alegeri, însă elevii de clasa a XII-a participă alături de părinți și profesori, în săptămâna următoare, la cursurile festive și celelalte festivități prilejuite de absolvirea liceului. Cât despre elevii claselor IX – XI și gimnaziu sunt pregătite alte evenimente culturale, desfășurate tot în spiritul Anului Cărții”, arată ISJ într-un comunicat de presă.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.