Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Aeroportul Internațional din Cluj a înregistrat pasagerul cu numărul un milion în 2019: 'Sărbătorirea a avut loc cu o zi mai devreme comparativ cu anul 2018'

Facebook.com Aeroportul internațional avram iancu
Aeroportul internațional avram iancu

Pasagerul cu numărul un milion din anul 2019, înregistrat pe Aeroportul Internațional „Avram Iancu” din Cluj, care a sosit, joi, cu o cursă de la Londra, a fost premiat cu două bilete dus-întors pe ruta Cluj-Londra, informează Mediafax.

Citește și: OMV Petrom închide platforma de foraj marin de la Gloria, după 40 de ani de utilizare

Reprezentanții Aeroportului Internațional „Avram Iancu” au declarat că pasagerul cu numărul un million a fost înregistrat cu o zi mai devreme comparativ cu anul 2018.

Pasagerul norocos se numește Carmen Mariana Bolba și a fost selectat în timpul zborului pe care îl efectua spre Cluj-Napoca. Acesta a primit din partea reprezentanților aeroportului două bilete dus-întors pe relația Cluj-Londra. Premierea a avut loc la sosirea în aeroport.

„Sărbătorirea a avut loc cu o zi mai devreme comparativ cu anul 2018, ca urmare a unui trend pozitiv de creștere a traficului aerian din primele 5 luni ale anului”, au declarat reprezentanții aeroportului clujean.

În primele 5 luni ale anului 2019, au fost lansate de pe aeroportul clujean două noi destinații internaţionale, Londra Gatwick, din 31 martie, şi Londra Southend, din 2 aprilie. De asemenea, au crescut frecvenţele zborurilor pe rutele existente şi o nouă companie aeriană a demarat zboruri regulate spre Londra Southend, de la Cluj-Napoca.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.