Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Inspectoratul impune măsuri de URGENŢĂ în şcoli, după atacul pedofilului

Inquam Photos / Octav Ganea
scoala

Elevii vor fi mai bine supravegheaţi în şcoli, de la intrarea în instituţii până la finalul cursurilor. Iar părinţii trebuie să fie atenţi la traseul şi orele la care ajung copiii acasă. Sunt doar câteva dintre măsurile suplimentare pe care Inspectoratul Şcolar le-a stabilit după cazul poliţistului acuzat de pedofilie.

"Inspectoratul şcolar va trimite notă unităţilor de învăţământ prin care va solicita ca măsurile de securitate în şcoală şi în perimetru să  fie întărită. Dorim ca paza în şcoli să fie mult mai strictă,  ne dorim să funcţioneze toate camerele de supraveghere video de la intrări şi ieşiri, ne dorim să întărim legătura cu părinţii pentru ca informaţiile privind orarul şcolii sau aspectele legate de drumul copiilor să fie cunoscute.", a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Şcolar al Municipiului Bucureşti, Marian Banu, într-o intervenţie la România TV.

Inspectorul a menţionat că toate aceste măsuri sunt fireşti, ţinând cont că, luni, 15 ianuarie, elevii se întorc la şcoală, în al doilea semestru. De asemenea, decizia vine şi în contextul în care Eugen Stan, poliţistul de la Brigada Rutieră a Capitalei, este acuzat de pedofilie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.