Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Inspectoratul Școlar București - control în grădinițe și școli postliceale private

scoli

Inspectoratul Şcolar Bucureşti va controla toate grădiniţele şi şcolile postlicealele particulare din Bucureşti, la începutul lunii martie a acestui an.

Verificările vor fi efectuate după ce presa a semnatat că la unele şcoli postliceale din Bucureşti nu este organizată proba pratică, necesară în aceste programe de studiu. La un prim control la unităţile de învăţământ la care au fost sesizate probleme, Inspectoratul a constatat că acuzaţiile sunt adevărate.

„Am luat decizia să verificăm toate unităţile de învăţământ particular din Bucureşti şi le împărţim, pentru că sunt foarte multe, sunt 140 de grădiniţe şi noi nu suntem atât de mulţi oameni. Am luat decizia să începem cu grădiniţele şi cu postlicealele şi continuăm cu şcolile primare, gimnaziale şi liceele”, a declarat, luni, Marina Manea.

Inspectorii vor verifica dacă postlicealele şi grădiniţele respectă Planul-Cadru şi dacă este organizată şi proba clinică pentru cursanţi. Pe agenda controalelor se află şi costul pentru fiecare elev, cât şi documentele conducerii şi activitatea secretariatului, conform Mediafax.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.