Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Inspectorii AEP au descins la sediul central al PSD din Kiseleff. Control cu privire la subvențiile de la Bugetul de stat (surse)

Inquam Photos / Octav Ganea
sediu psd kiseleff

Surse politice susțin pentru STIRIPESURSE.RO că la sediul central al PSD din Bulevardul Kiseleff Nr.10 au descins inspectorii Autorității Electorale Permanente pentru un control privind felul în care au fost cheltuiți banii primiți subvenții de la Bugetul de stat....Vezi si Autoritatea Electorală Permanentă confirmă controlul de la Sediul Central al PSD: Este o acțiune programată!

Vezi și: Un nou ASALT asupra lui Dragnea a eșuat! De ce eșuează mereu orice tentativă de înlăturare a 'DICTATORULUI' care conduce cu mână de fier PSD

Totul după ce presa centrală a relatat că sume importante de bani din subvenția privenită de la Bugetul de stat prin AEP ar fi fost cheltuită în interesul personal al trezorierului PSD, deputatul Mircea Drăghici, cel care acum este în cărți pentru preluarea Ministerului Transporturilor.

Mircea Drăghici, trezorierul PSD, ar fi folosit împreună cu familia sa trei limuzine cumpărate din subvenţia de la stat pentru PSD. În plus, televiziunea din Piteşti condusă de soţia lui Drăghici ar fi primit de la PSD contracte de publicitate în valoare de 1,8 milioane de lei.

Potrivit unei anchete jurnalistice realizată de Newsweek România, PSD a primit într-o perioadă de cinci luni suma de 380.000 de euro, bani care provin din subvenția de la stat şi au fost virați în contul unei persoane fizice. Suma reprezintă echivalentul a 20 de luni de chirie plătită pentru o vilă din Pipera. Adică 19.000 de euro pe lună pentru un imobil a cărui închiriere costă de șase, șapte ori mai puțin pe piața imobiliară. Conform mai multor surse, în respectiva vilă de pe bulevardul Iancu Nicolae ar locui chiar trezorierul PSD, Mircea Drăghici, artizanul acestei afaceri incredibile.

Citește și: REACȚIA președintelui Klaus Iohannis după ce a fost acuzat de antisemitism pentru nenumirea ca ministru a lui Ilan Laufer, propus de PSD ministru al Dezvoltării

De menționat că președintele AEP este Daniel Barbu susținut de ALDE.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.