Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Inspectorii vamali au confiscat pantofi sport susceptibili de contrafacere, în valoare de 83.600 de euro

romania-vama

Inspectorii vamali din cadrul Biroului vamal de frontieră Constanţa Sud au confiscat 1.672 de perechi de pantofi sport marca Adidas, în valoare de 83.600 de euro, susceptibile de contrafacere, a anunţat Direcţia Generală a Vămilor (DGV), într-un comunicat de presă, potrivit Agerpres.

Potrivit sursei citate, acţiunea de control a avut loc asupra mărfurilor aflate într-un container sosit din China cu mărfuri pentru o societate comercială cu sediul în comuna Petrachioaia din judeţul Ilfov. 

În urma controlului, inspectorii vamali au reţinut 1.672 perechi pantofi sport din înlocuitori/textil, bunuri susceptibile a aduce atingere drepturilor de proprietate intelectuală pentru marca Adidas - Three Stripes.

Citește și: Avertizare ANM - Cod galben de intensificări ale vântului în judeţe din Transilvania şi Crişana

Valoarea totală a acestora, dacă ar fi fost comercializate la valoarea bunului original, este de aproximativ 83.600 euro. 

Conform prevederilor Regulamentului (UE) nr. 608/2013 şi a Legii nr. 344/2005 privind unele măsuri pentru asigurarea respectării drepturilor de proprietate intelectuală în cadrul operaţiunilor de vămuire, autoritatea vamală a reţinut bunurile contrafăcute în vederea trimiterii spre expertizare, la finalizarea cazului urmând a fi dispuse măsurile legale ce se impun.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.