Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Instalațiile de transport pe cablu de la Sinaia vor fi deschise de Crăciun și Anul Nou

veltra.com
telecabina

Instalaţiile de transport pe cablu care deservesc domeniul schiabil al staţiunii Sinaia vor fi deschise publicului, în ziua de Crăciun şi în prima zi a anului viitor, începând cu ora 10:00. În ultimele zile, la Sinaia a funcţionat doar telegondola care urcă din staţiune până la Cota 1400 din Masivul Bucegi, instalaţia care urcă pe tronsonul cuprins între Cota 1400 şi Cota 2000 nefiind pusă în funcţiune din cauza vântului puternic.

„În zilele de 25 decembrie 2023 şi 1 ianuarie 2024, instalaţiile de transport pe cablu vor începe programul cu public la 10:00”, anunţă, duminică, reprezentanţii firmei care administrează domeniul schiabil al staţiunii Sinaia, conform News.ro.

În ultimele zile, funcţionarea instalaţiilor de transport pe cablu la Sinaia a fost afectată de vântul puternic. Astfel, turiştii aflaţi în staţiunea de pe Valea Prahovei au putut urca, vineri, sâmbătă şi duminică, cu gondola sau cu telecabina, doar până la Cota 1400. În toate cele trei zile gondola Carp, care urcă de la Cota 1400 la Cota 2000 din Bucegi nu a pornit, din cauza rafalelor de vânt care nu permit funcţionarea în siguranţă a instalaţiei.

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.