Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Instanța a anulat definitiv taxă plătită de comercianții din Mamaia, mărită de 80 de ori

judecator justitie

Taxa plătită de comercianții din stațiunea Mamaia pentru eliberarea avizului necesar programului de funcționare, mărită de 80 de ori de consilierii locali la sfârșitul anului 2017, de la 100 de lei la 8.000 de lei, fost anulată definitiv de Curtea de Apel Constanța, potrivit Mediafax.

Taxa mărită de consilierii locali la finalul anului 2017, care a stârnit revolta agenților economici din stațiunea Mamaia, a fost anulată definitiv, în 12 decembrie, de Curtea de Apel Constanța.

Vezi și: Prim-ministrul Orban face anunţul aşteptat: Legea bugetului de stat, prin angajarea răspunderii Guvernului dacă PSD nu face pe placul PNL

Pe 28 decembrie 2017, consilierii locali din Constanța au decis ca micii comercianți din stațiunea Mamaia, care fac comerț cu amănuntul, să plătească pentru eliberarea avizului pentru programul de funcționare suma de 8000 de lei, în condițiile în care anul anterior au plătit doar 100 de lei pentru același serviciu.

Supărat, unul dintre agenții economici din stațiunea estivală a chemat Consiliul Local în instanță, iar după doi ani de procese a reușit să câștige atât la Tribunalul Constanța, cât și recursul înaintat de Consiliul Local.

Astfel, taxa mărită de la 100 de lei la 8.000 de lei a fost anulată definitiv.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.