Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Institul Matei Balș DĂ ALERTA: A depistat 49 de CAZURI NOI de coronavirus astăzi! - ÎNCEPE transmiterea comunitară

breaking news

Institutul Naţional de Boli Infecţioase "Matei Balş" a confirmat vineri 49 cazuri noi de infectare cu tulpina OMICRON a virusului Sars-Cov-2, astfel încât numărul total ajunge la 92. Autorităţile anunţă transmitere comunitară a variantei OMICRON care va deveni dominantă în următarele două săptămâni.

Citește și: Octavian Jurma susține că IMUNIZAREA NATURALĂ e INUTILĂ: Oamenii care se reinfectează pot face forme mai GRAVE .

”Institutul Naţional de Boli Infecţioase "Matei Balş" a confirmat astăzi alte 49 cazuri noi de infectare cu tulpina OMICRON a virusului Sars-Cov-2”, a transmis, vineri seară, Ministerul Sănătăţii.

Sursa citată a precizat că este vorba despre 28 de bărbaţi şi 21 de femei cu vârste cuprinse între 0 şi 79 ani din municipiul Bucureşti şi judeţele Cluj, Ialomiţa, Ilfov, Prahova, Suceava şi Vaslui.

Şapte dintre persoanele infectate au istoric de călătorie în Marea Britanie şi Nigeria, iar 32 sunt vaccinate împotriva COVID 19.

Ministerul sănătăţii precizează că numărul total al cazurilor confirmate cu varianta OMICRON a virusului SARS CoV-2 se ridică la 92.

”Cifrele înregistrate în ultimele 24 de ore sugerează începutul transmiterii comunitare pentru tulpina OMICRON care probabil va deveni dominantă în următoarele două săptămâni”, a mai transmis Ministerul Sănătăţii.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.