Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Instituția prezidențială de la Chișinău a publicat lista cadourilor protocolare primite de Maia Sandu în trimestrul patru al anului 2023

Reddit
Maia Sandu

Instituția prezidențială de la Chișinău a publicat lista cadourilor protocolare primite de președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, în trimestrul patru al anului 2023, perioada octombrie-decembrie.

În listă se regăsesc farfurii decorative, o vază din cristal, cărți, dar și o pereche de cercei din argint, oferite de președintele Portugaliei, transmite tv8.md.

Astfel potrivit listei publicate de instituția prezidențială, cel mai scump cadou, în valoare de 26.020 lei, este o vază din cristal fără plumb, suflată și gravată manual, poleită cu aur 24K, tăiată în șase muchii. Acest cadou a fost oferit de președintele Republicii Cehe, Petr Pavel, în cadrul unei vizite oficiale a șefei statului în Cehia.

De asemenea, președintele Confederației Elvețiene i-a dăruit președintei Maia Sandu o cutie mecanică muzicală de lux, exclusivă, dotată cu melodia clasică „The Four Seasons”. Cadoul a fost oferit în cadrul unei vizite oficiale a președintei în Elveția, iar valoarea lui de piață este de 13.200 de lei, potrivit Președinției.

La fel, în cadrul unei vizite oficiale în Portugalia, președintele Marcelo Rebelo de Sousa i-a oferit Maiei Sandu o pereche de cercei poleiți cu aur alb, dar și două vaze decorative identice.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.