Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gabriela Firea, anunț important: 'Primăria Capitalei cumpără un aparat de dializă pentru tratarea bolnavilor de COVID-19 cu complicații renale'

Facebook
gabriela firea

Gabriela Firea informează că Primăria Capitalei achiziționează de urgență un aparat de dializă pentru Spitalul Victor Babeș, care va fi utilizat în tratamentul pacientilor bolnavi de Covid-19 care dezvoltă complicatii renale.

Citește și: 'ERAM FERICIŢI ŞI NU ŞTIAM' - Editorial viral online, scris de un jurnalist spaniol

„Achizitionam de urgenta un aparat de dializa pentru Spitalul Victor Babes, care va fi utilizat in tratamentul pacientilor bolnavi de Covid-19 care dezvolta complicatii renale. Le multumesc consilierilor generali care au participat la aceasta sedinta organizata in plina pandemie, mai ales celor care sunt seniori dar si colegei noastre care este insarcinata.

In aceasta perioada, am mai achizitionat, tot pentru Spitalul Clinic de Boli Infectioase si Tropicale Dr. Victor Babes , un aparat care permite o viteza mai mare de efectuare a analizelor de testare (un sistem de extractie automata de acizi nucleici).

Totodata, a fost finalizata achizitia pentru 2 aparate PCR de diagnosticare moleculara a infectiei COVID 19 iar Primaria Capitalei, prin ASSMB, deruleaza in regim de urgenta achizitii pentru materiale sanitare, echipamente de protectie si dezinfectanti, la solicitarea spitalelor aflate in administrare”, se arată pe pagina de Facebook a Gabrielei Firea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.