Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Întâlnire de taină pe litoral: Udrea, Ciutacu şi baronul Constantinescu

udrea ciutacu

Elena Udrea, aflată sub control judiciar pentru fapte de corupţie, jurnalistul RTV Victor Ciutacu şi preşedintele suspendat al Consiliului Judeţean Constanţa, Nicuşor Constantinescu, de asemenea aflat sub contrul judiciar pentru fapte de corupţie, s-au întâlnit vineri seara la hotelul By Tony din Mamaia, potrivit surselor realitatea.net.

Contactat telefonic, Victor Ciutacu a negat categoric întâlnirea dintre cei trei. "Este o informaţie eronată, nu m-am întâlnit cu nimeni", a declarat jurnalistul.

Elena Udrea susţine, de asemenea, că nu a avut loc nicio întâlnire, dar că şi dacă s-ar fi văzut cu Ciutacu şi Constantinescu, acest lucru ar fi fost o chestiune privată. "Despre ce vorbiţi? Tocmai am ajuns de la Bucureşti în Năvodari... În altă ordine de idei, dacă m-aş fi întâlnit, ar fi fost o chestiune privată", a spus fostul ministru al Turismului.

Ulterior, la ora 23.00, un angajat al hotelului By Tony a confirmat pentru realitatea.net faptul că cei trei se află pe terasa resortului.

Elena Udrea şi Nicuşor Constantinescu s-au mai văzut "la o cafea" şi pe 7 iulie, atunci când li s-au alăturat şi Radu Mazăre şi Sorin Strutinsky, cercetaţi şi ei sub control judiciar pentru fapte de corupţie. Atunci, însă, fostul ministru al Transporturilor nu a negat întâlnirea cu cei trei.

Victor Ciutacu a dezvăluit, pe 22 mai 2015, perioada în care Udrea se afla în arest la domiciliu, că a vizitat-o pe aceasta. Ciutacu şi-a motivat vizita prin negocierea unui interviu.

Vezi şi: Victor Ciutacu, vizită la Elena Udrea acasă

UPDATE: Jurnalistul Victor Ciutacu a scris, pe pagina sa de Facebook, cu referire la ştirea publicată de realitatea.net: "Regret ca sunteti tampiti, iar eu sunt nevoit sa va spun un adevar neconvenabil care va strica o stire buna. La ora la care voi incercati sa mancati un cacat, blonda era pe autostrada. Iar singura femeie de la masa e bruneta, e nevasta-mea si o cheama Mana Ciutacu. Altfel, succes la insolventa. La omu' prost nici boii nu trag. P.S.: Salutari de la Mazare"

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.