Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Întâlnire între Alina Gorghiu și un lider politic din Moldova. Ce au discutat aceștia

gorghiu leanca

Copreședintele PNL Alina Gorghiu a avut astăzi o întrevedere cu fostul prim-ministru al Republicii Moldova și candidat la funcția de președinte al țării, Iurie Leancă.

Cei doi lideri au discutat despre sprijinul pe care România îl acordă țării vecine în drumul spre integrarea europeană, despre reformele din Moldova și despre alegerile prezidențiale din data de 30 octombrie, în care Iurie Leancă candidează din partea Partidului Popular European (PPEM).

Alina Gorghiu susține că șansele ca Moldova să aibă un președinte proeuropean ar fi mult mai mari dacă toate forțele de dreapta s-ar alia încă din primul tur al alegerilor:

„Am încredere în șansele dreptei din Moldova. Probabilitatea ca Republica Moldova să aibă un Președinte proeuropean ar fi mult mai mare dacă forțele de dreapta s-ar coaliza încă de la primul tur al alegerilor prezidențiale. România este și va continua să fie cel mai puternic avocat al căii europene a Republicii Moldova. Sunt convinsă că, mai devreme sau mai târziu, românii de pe ambele maluri ale Prutului se vor regăsi în Uniunea Europeană,” a declarat Alina Gorghiu, pe pagina oficială de Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.