DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play Windows Phone Store
CELE MAI NOI ȘTIRI ȘI ALERTE BREAKING NEWS: ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Întâlnire între cei de la CNMR cu reprezentanţii MAO: Coaliţia susţine întărirea autorităţii poliţiştilor şi aplicarea legii

aid-romania.org
CNMR

Astăzi, 12 Decembrie 2017, o delegație a Coaliției Naționale pentru Modernizarea României (CNMR) condusă de președintele Alexandru Cumpănașu a avut o întâlnire cu Grupul de Lucru din cadrul Ministerului Afacerilor Interne (MAI) responsabil cu elaborarea și dezvoltarea proiectelor de acte normative ce vizează modificarea Legii nr. 360/2002 privind Statutul polițistului și a Legii nr. 535/2004 privind prevenirea și combaterea terorismului. Din delegația CNMR au mai făcut parte vicepreședinți la nivel național ai CNMR și președinți de filiale cu expertiză în domeniu, precum: Anghel Adrian Puiu, Antonescu Olimpiodor, Barbu Vlad, Bratan Mihai, Milodin Paul, Olaru Mihaela, Petre Valentin, Sandu Ion, Sarchizian Artin și Stancu Petre.

În cadrul întâlnirii reprezentanții CNMR și-au exprimat susținerea fermă pentru cele două acte normative propuse de MAI, aceștia propunând Grupului de Lucru al MAI o serie de observații ce au fost acceptate, menite să protejeze cetățenii de posibile abuzuri din partea polițiștilor dar și clarificări procedurale și de aplicare a legilor după adoptare.

Din partea CNMR în Grupul de Lucru pentru realizarea pachetului de legi a fost desemnat domnul chestor Stancu Petre, vicepreședinte CNMR și președintele Corpului Național al Polițiștilor. "Acest pachet de legi este, pentru cei care le-au citit, vital restaurării autorității, aplicării legii și instaurării unui climat de civilizație și respect reciproc între membrii comunității. Nu este un pachet perfect, motiv pentru care am adus astăzi mai multe amendamente acceptate de MAI, dar sunt legi esențiale unei națiuni sănătoase. Susținem cele două acte normative în forma ce va fi modificată ca urmare a întâlnirii cu CNMR și nu vom fi niciodată adepții DEMOCRAȚIEI CU PUMNUL SAU FĂRĂ REGULI" a declarat președintele CNMR, Alexandru Cumpănașu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.