Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Întâlnire la nivel înalt cu directorul FMI: Ce a discutat oficialul cu premierul din umbră

catalin predoiu

Întâlnire la nivel înalt cu directorul FMI. Prim-vicepreședintele PNL Cătălin Predoiu, mandatat de co-președinții PNL, a avut vineri o întrevedere cu directorul FMI pentru Europa, Poul Thomsen, pentru a discuta pe marginea situației economice în care se află România.

Citește și: Nu degeaba i se spune ”Distrugătorul”: Cristian Tudor Popescu îl nimicește pe Raed Arafat

Reprezentantul FMI a apreciat progresele economice ale României din ultimii 25 de ani, dar în același timp și-a manifestat îngrijorarea pentru politica de relaxare fiscală majoră, imprudent promovată în 2015.

Oficialul a precizat că acesta este un pas înapoi față de o politică prudentă la nivel fiscal, pe care România l-a făcut în 2015. România ar trebui să folosească acești ani buni pentru a-și adânci reformele structurale și pentru a se consolida fiscal pentru eventualitatea unor ani mai puțin buni din punct de vedere economic, astfel încât să nu fie nevoită să ia măsuri mai dure în ani economici dificili care pot apărea în viitor, a apreciat Poul Thomsen.

Citește și: Strigător la cer: Mitropolitul Ardealului şi-a tras o super limuzină de lux / FOTO

Prim-vicepreședintele PNL, Cătălin Predoiu, a subliniat faptul că în programul de guvernare al Partidului Național Liberal este prevăzută o politică fiscală bazată pe macroechilibre bugetare și pe prevalența reformelor structurale – companii de stat, sectorul energetic, infrastructură, antreprenoriat – astfel încât să se poată crea premisele creșterii economice în viitor. PNL a ales calea unei atitudini responsabile, atât în opoziție, cât și în viitoarea guvernare, iar în acest sens va promova politici de creștere economică bazată pe investiții și crearea de locuri de muncă, se arată într/un comunicat de presă.

Citeşte şi: Bacteria care îi mănâncă de vii pe teroriștii ISIS / FOTO ŞOCANTE

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.