Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Întâlnirea dintre Serghei Lavrov și John Kerry a fost confirmată de Maria Zaharova

vestidinrusia.ro
Maria Zaharova

Maria Zaharova, reprezentantul oficial al Ministerului de Externe al Rusiei, a confirmat posibilitatea unei întâlniri, săptămâna viitoare, la Moscova, dintre șeful diplomației ruse, Serghei Lavrov și trimisul special al președintelui Statelor Unite pe probleme privind schimbările climatice, John Kerry, scrie agenția RIA Novosti.

”Confirmăm. Detalii, la următorul briefing”, a scris Zaharova, comentând o informație difuzată de unul dintre canalele rețelei de socializare Telegram.

Săptămâna trecută, o sursă de la Moscova a declarat pentru agenția RIA Novosti că John Kerry intenționează să efectueze o vizită în capitala Rusiei și că graficul întâlnirilor este, acum, în curs de elaborare.

Viceministrul de Externe al Rusiei, Serghei Riabkov, a anunțat zilele trecute, că Moscova speră să continue colaborarea cu Statele Unite în domeniul luptei împotriva schimbărilor climatice. Potrivit spuselor sale, reprezentantul președintelui Rusiei pe probleme de climă, Ruslan Edelgheriev, a menținut un contact direct cu Kerry, iar această colaborare va continua pe măsura apropierii Conferinței Climatice din Scoția.

Ultima ora:

Departamentul de Stat a confirmat vizita trimisului special pentru climă al președintelui SUA, John Kerry, la Moscova. El va opera în Rusia în perioada 12-15 iulie. „John Kerry va vizita Moscova în perioada 12-15 iulie pentru a discuta cu reprezentanții guvernului rus diferite probleme legate de completarea agendei globale privind clima”, a declarat Departamentul de Stat într-un comunicat.

Ministerul rus de Externe a declarat pentru Kommersant că la Moscova va avea loc o întâlnire între John Kerry și ministrul rus de externe Sergei Lavrov. Potrivit RBK, el va ține, de asemenea, o întâlnire cu reprezentantul special al președintelui Federației Ruse pentru relațiile cu organizațiile internaționale, Anatoli Chubais și cu reprezentantul special al președintelui Federației Ruse pentru probleme climatice, Ruslan Edelgheriev.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.