Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

INTANGIBILII Ei sunt PEȘTII MARI din politică pe care DNA nu poate pune mâna: De ce nu le pot face nimic procurorii

AGERPRES
Laura Codruta Kovesi

Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA) a fost în centrul mai multor scandaluri în acest an. Fie că a fost vorba despre celebrul procuror Mircea Portocală Negulescu sau de acuzaţiile grave ale politicienilor cu dosare penale, procurorii Laurei Codruţa Kovesi au pierdut câteva procente la simpatie.

Citește și: Pe banii noștri! Fostul soț al Olguței Vasilescu face încă o numire controversată la ASF

Sunt însă şi zone ale ţării unde cei de la DNA nu au reuşit să pătrundă puternic. Un exemplu este Clujul. După condamnările lui Sorin Apostu sau a presedintelui Consiliului Judetean, Horea Uioreanu, se credea că lucrurile vor merge pe bandă rulantă. Ei bine, nu a fost chiar aşa.

Citește și: De unde atâția bani?! Averea URIAȘĂ a lui Liviu Tit Brăiloiu, parlamentarul PSD care a înjurat-o pe senatoarea USR, Florina Presada

Jurnalistul Cătălin Tache spune că 'peştii mari' au fost de neatins."Anchetele pe rol ale Directiei Nationale Anticoruptie nu doar ca nu au mai avansat, dar nici macar nimeni nu indrazneste sa le mai stearga de praf prin sertarele unde zac. Astfel ca Emil Boc ramane singura „oaza de moralitate” desi a condus atata amar de vreme un guvern plin de penali, nenumarati ministri din subordinea sa fiind „tocati” in tot felul de dosare de catre procurorii anticoruptie. Arpad Paszkany nu doar ca s-a intors din Ungaria si il doare la basca, nimeni neindraznind sa-i mai puna vreo singura intrebare, dar a inceput sa arunce din nou cu zecile de milioane de euro pentru ca sa ajunga din nou campiona CFR Cluj. Ca sa nu mai vorbim ca „gasca Zurli” din jurul lui Rares Bogdan si Calin Mitica face ce combinatie vrea ea, ca nimeni nu se supara! Si uite cum nu unul, ci toate grupurile de la Cluj infloresc in „Capitala Transilvaniei”, in timp ce, in restul tarii, oamenii de afaceri romani continua sa blesteme ziua in care au investit fie si un leu intr-o tara unde statul paralel face si desface dupa propriile interese", spune jurnalistul, conform national.ro.

Citește și: Mutare SURPRIZĂ! Ce MIȘCARE a făcut PRO TV-ul în prag de SĂRBĂTORI

Şi asta nu e tot. Jurnalistul îl compară pe primarul Clujului, Emil Boc cu fostul preşedinte, Ion Iliescu. "In timp ce toti politrucii din jurul lui Ion Iliescu de pe vremurile de glorie ale acestuia au devenit miliardari de carton peste noapte, propaganda neobolsevica sustinea sus si tare ca fostul presedinte al Romaniei a ramas un om sarac. Deci, toti s-au imbogatit in jurul lui, dar el este cinstit! Cam asa stau lucrurile si cu Emil Boc, premierul „de paie” al unei guvernari portocalii in care, dupa cum se „stropesc” acum unii pe altii demnitarii lui Basescu, banii se dadeau cu gentile de voiaj, fara ca barem sa se mai numere milioanele de euro.

Citește și: Început de ERĂ! Aceasta este cea MAI NOUĂ metodă de plată la restaurant – cum poți achita la KFC, dacă nu ai cardul sau banii la tine

Insa, nu-i asa, Emil Boc a ramas sarac si cinstit! „Legenda” care era insa pe cale sa se spulbere cu ceva vreme in urma cand doi dintre cei mai apropiati oameni ai acestuia, o garda de corp si o doamna buna la toate au intrat pe „culoarul” DNA. Numai ca … asta a fost tot! Iar la Primaria Cluj, un oras care infloreste economic pe zi ce trece, doar viceprimarul Anna Horvath a mai avut probleme cu legea", a mai spus Cătălin Tache.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.