Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Întânire controversată - Dodon și Plahotniuc s-ar fi întâlnit la 29 august, în Grecia. Președintele ar fi mers cu iahtul lui Bojkov

Euractiv
dodon plahotniuc

Președintele Igor Dodon și oligarhul Vladimir Plahotniuc s-ar fi întâlnit la sfârșitul lunii august în Grecia. În operațiune ar fi fost implicat și oligarhul bulgar Vasil Bojkov, care i-ar fi pus la dispoziție lui Dodon iahtul său, pentru a se deplasa la întâlnirea cu Plahotniuc, scrie Ziarul Național din Republica Moldova.

Potrivit sursei citate, întrevederea a avut loc la hotelul Pomegranate, din peninsula grecească Halkidiki. Hotelul îi aparține oligarhului Igor Ceaika, un prieten al lui Igor Dodon și partener de afaceri al fratelui acestuia – Alexandru Dodon.

Sursele Ziarului Național menționează că Dodon și Plahotniuc s-au aflat în zonă în același timp. În timp ce Plahotniuc a ajuns în Salonic cu un zbor privat luat de la Berlin, Dodon s-ar fi deplasat la locul întâlnirii cu un yaht pe care i l-a pus la dispoziție oligarhul bulgar Vasil Bojkov. Președintele ar fi luat iahtul din portul Uranopolis, care este și poarta maritimă a muntelui Athos, acolo unde Dodon se afla în acea perioadă.

Bojkov este proprietarul Loteriei Naționale a Moldovei și, potrivit unor dezvăluiri din cadrul emisiunii Secretele Puterii de la Jurnal TV, s-ar fi întâlnit chiar el cu Plahotniuc în urmă cu câteva săptămâni.

Contactat de sursa citată, Dodon a negat că l-ar fi văzut recent pe Plahotniuc, menționând că ultima întrevedere dintre cei doi a avut loc la 7 iunie 2019.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.