Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Întârzie lucrările la stadionul Giulești. Rapidul va juca meciurile de acasă pe Arena Națională

incendiu stadion giulesti rapid

Preşedintele clubului de fotbal FC Rapid, Daniel Niculae, a anunţat, marţi, la finalul Adunării Generale a LPF, că echipa condusă de Mihai Iosif va juca meciurile de pe teren propriu pe Arena Naţională din Capitală până la finalizarea lucrărilor la noul Stadion Giuleşti şi obţinerea tuturor avizelor necesare dării lui în folosinţă.

"Rapid va juca pe Arena Naţională până la deschiderea Stadionului Giuleşti. Am făcut toate demersurile pentru a juca pe Arena Naţională, mai ales că am văzut toţi ce atmosferă a fost aseară acolo, la meciul dintre Franţa şi Elveţia de la EURO 2020", a afirmat Niculae.

"Ne doream să existe mai multe meciuri până să întâlnim campioana şi echipele care participă în cupele europene, pentru a nu se simţi o diferenţă foarte mare. Dar eu sunt ferm convins că nu se va simţi nicio diferenţă, din contră sunt sigur ca Rapid va creşte de la meci la meci, atât în perioada aceasta de pregătire, cât şi când va începe campionatul", a adăugat preşedintele.

FC Rapid va mai efectua transferuri în perioada următoare, a menţionat Daniel Niculae. "Vor mai fi transferuri cu siguranţă. Şi ne dorim în cât mai scurt timp. Echipa a plecat azi în al doilea stagiu de pregătire montan în care va disputa mai multe meciuri amicale. Avem nevoie de omogenitate şi asta se poate face prin antrenament, dar mai mult prin disputarea de meciuri", a explicat el.

Întrebat dacă fundaşii Dragoş Grigore şi Junior Morais vor ajunge în cele din urmă să joace pentru Rapid, Niculae a răspuns: "Vom anunţa cât mai repede posibil. Sunt jucători cu care ne-am înţeles, sunt şi jucători pe care îi urmărim... Da, ei sunt doi jucători care dorim să facă parte din proiectul nostru şi din echipa Rapid în acest nou sezon de Liga I".

De la promovarea în Liga I, FC Rapid a realizat trei transferuri, mijlocaşul Alexandru Cristian Albu, fundaşul Claudiu Belu Iordache şi mijlocaşul Ljuban Crepulja.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.