Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Întârziere de peste 90 de minute pentru un tren care circula pe ruta Suceava - București, după ce locomotiva s-a defectat

digi24.ro
cfr locomotiva tren

CFR Călători anunță că trenul IR 1754 Suceava-București Nord e oprit între stațiile Periș și Buftea, din cauză că locomotiva s-a stricat. O altă locomotivă a plecat să preia trenul, însă este estimată o întârziere de peste o oră și jumătate.

„Ca urmare producerii unei defecțiuni la locomotiva trenului IR 1754 Suceava- București Nord între stațiile Periș și Buftea, acesta își va relua mersul în condiții de siguranță, cu o locomotivă ce va sosi de la Depoul București”, transmite CFR Călători.

"Astăzi, 20 ianuarie 2022, ca urmare producerii unei defecţiuni la locomotiva trenului IR 1754 Suceava- Bucureşti Nord între staţiile Periş şi Buftea, acesta îşi va relua mersul în condiţii de siguranţă, cu o locomotivă ce va sosi de la Depoul Bucureşti şi cu o întârziere estimată de peste 90 de minute aşteptând reluarea alimentării cu tensiune. CFR Călători cere scuze pasagerilor pentru neplăcerile întâmpinate şi le mulţumeşte pentru înţelegere", precizează sursa citată.

Compania estimează o întârziere de peste 90 de minute.

Trenul urma să ajungă în Gara de Nord la ora 18.29.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.