Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Inter a învins Crotone, cu scorul de 6-2, în primul joc din 2021 în Serie A

www.thesportsman.com
Mauro Icardi Inter Milano

Inter a învins pe Giuseppe Meazza cu 6-2 pe ultima clasată Crotone, în primul joc din 2021 în Serie A. Martinez a făcut tripla, după ce în prima repriză rezultatul fusese 2-2.

Primele meciuri de fotbal din 2021 în Serie A (Italia) s-au jucat duminică, contând pentru etapa cu numărul 15. Prima partidă a zilei a adus față în față pe Giuseppe Meazza, pe Internationale Milano, a doua clasată și pe lanterna roșie, Crotone, potrivit mediafax.ro.

Citește și: Dana Budeanu a ales Fătălăul Anului 2020 .

Prima repriză a fost ușor atipică și a dat emoții gazdelor. Crotone a deschis scorul prin Zanellato, cu o lovitură de cap din careul mic (0-1, min. 12). Peste 8 minute Inter a egalat prin Martinez (1-1, min. 20) și imedat a preluat conducerea, după un autogol al lui Marrone (2-1, min. 31). Acțiunile s-au succedat rapid și în minutul 35 Crotone a egalat de la punctul cu var, prin Vladimir Golemic, după ce arbitrul consultase sistemul VAR.

Antonio Conte a făcut ședință în vestiar și după pauză Inter și-a arătat adevărata valoare marcând patru goluri. Martinez a deschis seria la scurt timp după reluare și a făcut dubla (3-2, min 57), fiind urmat de Lukaku, care a majorat scorul (4-2, min. 64). Martinez a realizat hat trick-ul pentru 5-2 (min. 78). Tabela a fost închisă cu un șut de la marginea careului trimis de Hakimi (6-2, min. 87).

Inter a făcut 36 de puncte și așteaptă un pas greșit din partea concitadinei AC Milan, pentru a rămâne pe prima poziție a clasamentului, în timp ce Crotone se zbate în continuare în subsolul clasamentului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.