Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Inter Miami va susține un meci amical contra campioanei Japoniei

messi inter miami

Inter Miami, clubul superstarului argentinian Lionel Messi, a anunţat, vineri, că va susţine un meci amical contra campioanei Japoniei, Vissel Kobe, în cadrul turneului său din Orientul Mijlociu şi Asia, programat în luna februarie, informează AFP.

Clubul din Major League Soccer va juca cu Vissel Kobe pe 7 februarie, pe Stadionul Naţional, o arenă cu o capacitate de 60.000 de locuri, conform Agerpres.

Gruparea niponă este fosta echipă a unei alte vedete a clubului FC Barcelona, spaniolul Andres Iniesta, care va asista la meciul la care vor fi prezenţi foştii săi coechipieri, Messi, Sergio Busquets şi Jordi Alba.

Inter Miami va debuta turneul dinaintea sezonului 2024 în Salvador pe 19 ianuarie. Apoi se va deplasa în Arabia Saudită pentru meciul de pe 29 ianuarie cu Al-Hilal, iar o zi mai târziu cu Al-Nassr, clubul portughezului Cristiano Ronaldo, pentru un nou duel, poate ultimul, între cele două legende ale fotbalului.

Clubul din Major League Soccer îşi va continua apoi turneul în Hong Kong pe 4 februarie, iar ulterior la Tokyo.

"Noi continuăm să căutăm cele mai bune modalităţi de a ne pregăti pentru 2024 şi sperăm ca acest meci (la Tokyo) şi acest turneu să ne ajute", a explicat într-un comunicat dat publicităţii directorul sportiv al lui Inter Miami, Chris Henderson.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.