Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Clubul Inter Milano ar putea fi preluat de patronii lui Dan Petrescu

Clubul Italian de fotbal Inter Milano ar putea fi preluat de o companie din China. Conform China Daily, Suning Commerce Group Co Ltd, un retailer specializat pe vânzarea produselor de îngrijire pentru bebelusi, cosmetice sau carti este interesat sa preia pachetul majoritar al actiunilor clubului.

O delegatie de 12 persoane a grupului chinez, condusa de presedintele Suning Commerce, Zhang Jindong a negociat la finalul saptamânii trecute preluarea clubului de la actualii actionari. Conform purtatorului de cuvânt al echipei din Milano, scopul vizitei a fost discutarea "unui parteneriat strategic" care sa include atât investitii în club cât si crearea unor academii de fotbal pe tot teritoriul Chinei.

Jurnalistii de la China Daily sustin însă, potrivit Mediafax, ca adevaratul motiv al vizitei delegatiei chineze a fost altul: asiaticii vor sa achizitioneze macar 51 la suta din actiunile clubului italian.

Suning, care detine si echipa de fotbal Jiangsu Suning, antrenata de Dan Petrescu este interesata si de modul în care este structurata academia de fotbal a clubului Inter Milano, a mai spus ofiterul de presa al italienilor.

Discutiile cu cei de la Suning nu sunt singurele purtate de catre sefii lui Inter. Alte patru companii mari sunt interesate de a investi la Milano, dar discutiile cu oamenii de afaceri chinezi sunt cele mai avansate.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.