Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Interes uriaș pentru cursurile gratuite destinate profesorilor

Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României
WEBDIDACTICA

Peste 15.000 de profesori din întreaga țară au participat la cele 4 webinare dedicate disciplinei Limba și Literatura Română, în cadrul celei de-a treia ediții a programului național de cursuri gratuite pentru profesori, WEBDIDACTICA.

Noua structură a subiectelor de Evaluare Națională la disciplina Limba și literatura română a fost dezbătută în cadrul ediției a III-a a programului național de cursuri pentru profesori, WEBDIDACTICA, desfășurată în perioada 8-26 februarie.

În cadrul webinarelor organizate de Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României au fost analizate toate competențele pe care profesorii trebuie să le dezvolte elevilor care vor susține, începând din acest an, examenul de Evaluare Națională.

Ultimul webinar al acestei ediții WEBDIDACTICA va avea loc pe 26 februarie și va fi dedicat disciplinei Matematică. Acesta va fi susținut de Prof. Dr. BOGDAN CRISTESCU, Colegiul Național ”Mihai Eminescu”, Iași, membru în Comisia Națională de Matematică.

Proiectul este realizat în parteneriat cu Centrul de Carte Străină Fischer International, Academia de Inovare și Schimbare prin Educație din Republica Moldova, Greco, MGT Educațional, în cadrul campaniei “Liga Profesorilor Excepționali”.

Toate webinarele din cadrul campaniei “Liga Profesorilor Excepționali”sunt GRATUITE! Cadrele didactice înscrise în program vor primi un certificat de participare.

Webinarele pot fi urmărite pe canalul de YouTube al FDVDR.

https://www.youtube.com/channel/UCI8HBkRrqe6fc89p5QVo6Ig

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.