Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

INTERESANT: prima reacție a grecilor de la OTE referitor la plecarea Telekom din România

telekom

Grupul OTE din Grecia, care deține 54,01% din Telekom România, susține că „nu cometează speculațiile” despre posibile discuții avansate privind vânzarea participației din România, informează în exclusivitate financialintelligence.ro. În ianuarie, OTE a negat că e în discuții de vânzare.

Citește și: Emoții URIAȘE pentru Arhiepiscopului Tomisului - DNA a cerut pedeapsa maximă

Surse din piață au precizat sursei citate că Telekom se pregătește să părăsească România. De asemenea, gsp.ro a scris că „Telekom se retrage cu totul din România”.

Poziția OTE Group este acum diferită de cea avută, în ianuarie, când în piață au fost zvonuri similare. Atunci, oficialii companiei au transmis că Grupul OTE, în calitate de acționar direct al Telekom România, nu a intrat în negocieri cu o terță parte, la întrebarea dacă există negocieri pentru vânzarea companiei din România.

Citește și: Scandal URIAȘ la Realitatea TV! Cozmin Guşă îl dă în judecată pe Elan Schwartzenberg: îi cere să plătească o sută de mii de euro

Kostas Kanakaris, Media Relations Senior Manager, ΟΤΕ Group Corporate Communications, transmitea atunci că: „În ceea ce privește întrebările dumneavoastră cu privire la Telekom România, Grupul OTE, în calitate de acționar direct, nu a intrat în negocieri cu o terță parte. Grupul OTE reevaluează constant toate activele sale, pe baza priorităților strategice și a obiectivelor sale de afaceri, și evaluează oportunitățile de piață pentru a crea valoare pentru acționarii săi, pentru a asigura sustenabilitatea și pentru a avansa interesele grupului și a angajaților acestuia. Așa cum este practica noastră obișnuită, vom notifica autoritățile și publicul dacă și când avem ceva de anunțat”.

Citește și: UDMR tună și fulgeră, după condamnarea unei șefe din partid: 'E nedreaptă și neechitabilă'

Telekom Romania Communications (fosta Romtelecom) este deţinută de grupul elen OTE (54,01% din acţiuni) şi de statul roman, prin Ministerul Comunicaţiilor (45,99% din actiuni). Acționarul majoritar al OTE este grupul german Deutsche Telekom, care deţine 40% din acţiunile grupului elen.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.