Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

UDMR tună și fulgeră, după condamnarea unei șefe din partid: 'E nedreaptă și neechitabilă, va căuta dreptatea în fața instanțelor internaționale'

sigla UDMR
UDMR

UDMR consideră că sentința prin care fostul viceprimar al municipiului Cluj-Napoca, Horvath Anna, a fost condamnat de ÎCCJ la doi ani de închisoare cu suspendare este nedreaptă și neechitabilă, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit unui comunicat transmis miercuri, UDMR o va susține pe Horvath Anna în căutarea dreptății pe plan internațional.

Citește și: Cine e, de fapt, femeia care l-ar fi ‘îngropat’ pe Radu Mazăre – Guvernul Dăncilă a ‘uns-o’ în funcție

„Horváth Anna a primit astăzi (miercuri- n.r.) o sentință de doi ani, cu suspendare sub supraveghere. Nu ne putem opune hotărârii judecătorești, trebuie să o acceptăm, dar o considerăm nedreaptă și neechitabilă. Noi credem în dreptatea ei și o susținem în căutarea dreptății sale în fața instanțelor internaționale. Ancsa, fii puternică și continuă să muncești pentru comunitatea noastră! Uniunea și comunitatea sunt de partea ta! Trebuie să fim puternici și să continuăm lupta pentru adevăr”, se arată în documentul citat.

ÎCCJ a condamnat-o miercuri pe Horvath Anna, fost viceprimar la municipiului Cluj-Napoca, la doi ani de închisoare cu suspendare pentru trafic de influență într-un dosar început în perioada campaniei electorale pentru alegerile locale din 2016. Sentința este definitivă.

Citește și: Viorica Dăncilă, dinamitată din interior! Un greu PSD o ia la rost .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.