Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Interlop, prieten cu Adrian Mutu, ridicat de mascaţi în timp ce se spovedea. Urma să facă nuntă cu fiica fostei sale iubite, naşă fiind Anamaria Prodan

colaj anchetaonline.ro
interlop din pitesti ridicat de mascati

Un eveniment șocant a luat prin surprindere comunitatea locală din Argeş. Un interlop cunoscut a fost brusc ridicat de către mascați chiar în timp ce se spovedea într-o biserică din cartierul Banat din Pitești.

Bărbatul avea planificată o nuntă, cu nimeni alta decât Anamaria Prodan în calitate de nașă, iar viitoarea sa soție era chiar fiica fostei sale iubite, potrivit romaniatv.net.

Alexandru Mihăilescu, alias Alex Copil Bătrân sau Alex Santiago, figură cunoscută în lumea interlopă, a fost surprins în timp ce își mărturisea păcatele în fața preotului. Cu toate acestea, momentul său de rugăciune a fost brutal întrerupt de intervenția neașteptată a autorităților.

Luat de mascați chiar din biserica în care se afla, din fața preotului și a viitoarei sale soții

Alexandru Mihăilescu, care anterior fusese implicat în trafic de droguri, a revenit la vechile obiceiuri după ce a fost eliberat din închisoare cu puțin timp în urmă. Ancheta poliției a condus la descoperirea de substanțe interzise, precum cocaină și ecstasy, în locuința sa.

Alex Copil Bătrân era cunoscut în cercurile de celebrități din București. Ba chiar, ar fi un apropiat al lui Adrian Mutu, iar cea care ar fi trebuit să îi fie nașă de cununie este Anamaria Prodan.

În spațiul public au apărut fotografii în care interlopul apare alături de Adrian Mutu și Laurențiu Reghecampf

Acesta se pregătea de nuntă, iar viitoarea sa soție este chiar fiica femeii cu care a avut o relație anterioară, potrivit sursei citate.

Mama acesteia și fosta iubită a traficantului de droguri este o femeie de afaceri din Pitești. Cei doi ar fi avut o relație destul de lungă, timp în care Alexandru Mihăilescu s-ar fi apropiat de fiica femeii dintr-o căsătorie anterioară, Karina, cea cu care ar fi trebuit să se și căsătorească pe 9 martie, chiar înainte să fie arestat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.